Mi dolgozunk, nem az ügyfél

Egy költözés nem csupán sok változással jár, hanem elképesztően sok munkával is. Már csak a nehéz bútorok tucatjait és a csomagokat elszállítani sem kis feladat egyik helyről a másikba, és egy teljes költözés ennél sokkal többől áll. Azonban ezt a munkát egy profi költöztető cég elvégzi helyetted, így legalább emiatt nem kell aggódnod. Mi a Bauer Tehernél sem csupán egyszerűen bútorokat szállítunk, hanem mindent gondosan felrakodunk, majd új otthonodban mindent a kívánt helyére is teszünk, gyakorlatilag berendezve a házat. Már a bútorok teherautón történő elhelyezése is tapasztalatot és szakértelmet igényel, hogy semmi ne sérüljön az út során, éppen ezért mi nem is kínálunk pusztán teherautót sofőrrel, mivel ez nem működőképes megoldás.

Profi költöztető cég lévén elképesztő mennyiségű tapasztalatra és szakértelemre tettünk szert az elmúlt több, mint harminc évben, és ez kiegészül vitathatatlan elhivatottságunkkal és magas színvonalú eszközeinkkel. Ezért tudjuk garantálni, hogy a ránk bízott lakást vagy irodát gyorsan és minden gond nélkül költöztetjük el, miközben minden bútorra és csomagra a lehető legjobban vigyázunk. Csapatunk minden tagja képzett és elhivatott, így nyugodtan ránk bízhatod ingóságaid.

Nálunk a Költöztetés árak nem megfizethetetlenül magasak, mivel mi a korrekt munka mellett a korrekt árakban hiszünk. Nálunk nincs emeltdíj, hétvégi felár, sem semmilyen rejtett költség, vagy apróbetűs rész. Áraink visszakövethetőek és ellenőrizhetőek; egy budapesti fuvar ára óradíjból és állandó alapdíjból tevődik össze, míg egy vidéki költöztetés az óradíj mellett kilométerdíjat tartalmaz csupán.

Egy profi költöztető cég a csomagolásban és a bútorok szerelésében is segít, sőt, akár teljes mértékben ránk bízhatsz mindent. Kérésre önállóan bedobozolunk mindent a szállítás előtt, ráadásul minden extra felár nélkül, mindössze a szokásos óradíjban. A bútorok szerelését is elvégezzük, mivel a túl nagy vagy nehéz bútorokat sokkal biztonságosabb és gyorsabb elemeikre szerelve szállítani.
Keress minket, és a költözésed könnyen megy majd!