Hűtés és fűtés magas színvonalon, megfizethető áron

windex folyadékhűtők

A kínálatunkban található Windex folyadékhűtők rendkívül széles teljesítménytartományt fednek le (5kW-tól egészen 1MW-os teljesítményig), így számtalan, különböző épület hűtésére jelentenek ideális választást, bár jellemzően üzlethelyiségek, irodák, szállodák, közintézmények vagy ipari létesítmények választják őket, és csak esetenként lakóépületek.

A folyadékhűtők karbantartása és javítása viszonylag olcsó, mivel felépítésük és működési elvük nem kifejezetten összetett.

A készülék és a fogyasztó, illetve fogyasztók között valamilyen hűtőfolyadék kering. A lehűtött folyadék hőt von el, majd a meleg folyadék visszatér a rendszerbe. Egyszerűségük mellett másik erősségük az energiatakarékos, és ezzel együtt környezetkímélő működés.

Nagyon gyorsan képesek nagy légtömegek lehűtésére és felfűtésére is, azonban folyamatosan mozgatják a levegőt, és ez némi zajjal jár. Utóbbi azonban minőségi készülékek esetén nem jelent gondot, mivel ezek zajszintje gyakorlatilag elhanyagolható, és bátran kijelenthetjük, hogy a Windex termékei a lehető legmagasabb színvonalat képviselik.

Ez természetesen igaz a Windex klíma, hőleadók, fan-coilok és hőszivattyúk esetében is; az olasz cég mindig is a magas minőségről volt híres.

Cégünk, az Ódor Klíma éppen emiatt lépett szövetségre a Windex Grouppal;

ennek köszönhetően nem csupán kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a termékeiknek, de mérnöki hátterünknek köszönhetően a berendezések műszaki paramétereit az építészeti, gépészeti sajátosságokhoz tudjuk igazítani.

Egyaránt kínálunk centrifugál ventilátoros vagy axiál ventilátoros kialakítású folyadékhűtőket is. Gyakori felhasználói igénynek számít a hűtéskor keletkező hulladékhő hasznosítása is; mi ezt is meg tudjuk oldani.

Cégünk az eszközök forgalmazása mellett rendelkezésére áll a telepítésben, beüzemelésben, szervizelésben, javításban és alkatrészek beszerzésében is. Nem csupán termékeinkre, hanem munkánk színvonalára minden esetben garanciát vállalunk. Kérje ingyenes helyszíni felmérésünk, és munkatársaink segítenek az adott épület számára legideálisabb készülék kiválasztásában!


Hasonló cikk: Használjuk a környezetünk energiáját az otthonunk fűtésére