Gyorsan összeszerelhető, költséghatékony állatbeálló sátor

állatbeálló

A Gravetti Kft.-t a tömörítőhengerre szakosodva alapították 2011-ben, majd a mezőgazdasági szegmens elvárásaira irányulva bővült a profiljuk gép bérbeadással és beruházási tanácsadással, takarmányozási technológiával.

Céljuk, hogy a mezőgazdasági gazdák értékes eszközei mellett elégedett, visszatérő ügyfélkapcsolatokat biztosítunk.

A sátorépítésben valódi alkotási folyamatra találtak,  az ebből fakadó öröm és az ügyfeleik elégedettsége nyújtja a folyamatos motivációt, hogy modern, innovatív eszközökkel lássák el a mezőgazdaságot.

A Shelterall állatbeálló tárolósátrak gyártója a RICHEL csoport, egy 1964-ben alapított, 3. generációs családi vállalkozás a dél-franciaországi Eygaliéres településen. 50 évnyi tapasztalatot felhasználva fejlesztették ki az általunk forgalmazott Shelterall tárolósátor számos technológiai megoldását. Tapasztalatukat a melegházak és üvegházak tervezése és gyártása terén szerzték, amit a tárolósátrak tervezésénél és kivitelezésénél is kamatoztattak.

A Gravetti termékeik formavilága és gyártása a SOCOTEC által is elismert.

Az európai normáknak megfelelő szabvány szerint készülő nagyszilárdságú, ovál-profilú acélcső és a Richel-kereszt technológia teszi lehetővé a hegesztés nélküli összeállítást, a PVC bevonatú ponyva biztonságos rögzítésére pedig a Richel-Clips rendszer szolgál.

A ponyvacsarnok, tehénistálló készülhet szigetelés nélkül, nyitott végekkel vagy szigetelt verzióban, zárt oromzatokkal is. Kiválóan alkalmas húsmarhának, juh-kecske állomány részére. Olyan Shelterall sátor is létezik, aminek mindkét vége zárt, mindkét végén kézi működtetésű Galebreaker Agridoor Manual kapuval szerelve.

Tekintse át a Shelterall tárolósátrak megoldásait, válasszon sátor szélességet, a hosszt pedig az igényekhez igazítjuk!

Előnyei: gyors összeszerelés, nem szükséges betonalapozás, bármilyen terepre telepíthető, szabványhű,  időjárás ellenálló, méretre szabható, testre szabható kiegészítők. 10 év garancia!