Egy profi takarítógéppel nincs lehetetlen

takarítógép bérlés

Porallergiás vagy, esetleg valaki a családodban szenved időnként ebben a betegségben?

Ez esetben jó tudnod, hogy a köznyelvben leggyakrabban házipor-allergiának hívott betegség okozója valójában nem a közönséges por, hanem a háziporatka, pontosabban annak mikroszkopikus méretűre feltöredezett, így a levegőben szálló beszáradt széklete. A lakáson belüli allergének közül a házipor-atka okoz leggyakrabban légúti allergiát. 

Mivel rendkívül kis méretű állatokról van szó, amik jellemzően a szőnyegek, ülőbútorok, ágybetétek vagy ágyneműk belsejében élnek, meglehetősen nehéz tőlük megszabadulni. Lehullott hámsejtekkel táplálkoznak, leginkább ott szaporodnak el, ahol sok időt töltünk, például a nappali szőnyegén, vagy a hálószobában. 

A napfény árt nekik, ezért érdemes kitenni a napra száradni a szőnyegeket és más lakástextíliákat, amennyiben erre lehetőségünk van. Emellett a legbiztosabb módja az atkák megritkításának egy professzionális, ipari minőségű takarítógép. Egy ilyen gép persze meglehetősen drága, és túl gyakran nem is használja otthonában senki, de szerencsére nem is kell megvenned azt, mivel a takarítógép kölcsönzés Budapest összes kerületében lehetséges gépkölcsönzőnk jóvoltából. 

Cégünk egy olyan kárpittisztító gép kölcsönző Budapest területén, ahol nincs kaució, sőt, még házhozszállítási díj sem! Miután felhívsz minket (fontos, hogy mindenképpen hívószámkijelzéssel), hogy megrendeld szolgáltatásunkat, az időpont és a helyszín egyeztetése után munkatársaink elviszik otthonodba a megrendelt gépet, majd a kellő időpontban érte is mennek, neked tehát egyetlen lépést sem kell tenned! Bérleti díjaink alacsonyak, tehát bátran kijelenthetjük, hogy nehéz nálunk jobbat találni a piacon, ha egyáltalán lehetséges. 

Egyik legnépszerűbb gépünk a Kärcher Puzzi 10/1. Ez egy rendkívül nagy teljesítményű, ipari minőségű takarítógép, 1250 Wattos teljesítményű turbinával, és 1 baros szórónyomással. A meleg, tisztítószeres vizet képes mélyen a szőnyegek és kárpitok szálai közé fecskendezni, majd az elhasznált, piszkos vizet fel is szívni és egy külön tartályba összegyűjteni.

Ennek köszönhetően nem csupán a felszíni szennyeződésekkel, hanem az atkákkal is elbánik. Az eszközt gyakorlatilag bárhol használhatod otthonodban, mivel kárpittisztító és szőnyegtisztító fej is jár hozzá, sőt, ideális autód belterében, vagy akár irodádban is. 

Bár igen nagy teljesítményű gépről van szó, egyetlen percig sem kell aggódnod amiatt, hogy bármilyen szempontból is nehéz lenne kezelni. Az eszköz ergonomikus és mozgatása könnyű, mivel súlya alig több 11 kilogrammnál; üzemeltetése szintén egyszerű, de természetesen munkatársaink is segítségedre lesznek, és bemutatják a szakszerű használatot. 


Hasonló cikk: Tisztaságot nem csak kemény munkával varázsolhatunk