Egy perzsa szőnyeg remekül fog mutatni az otthonunkban

perzsa szőnyeg

Az emberek többsége nem szeret vásárolni járni, mert nem szereti a tömeget, és nagyon sok idő, mire több üzletet bejár, hogy megtalálja azt, amit keresett.

Így ha éppen az otthonunk berendezésével foglalkozunk, és szeretnénk egyszerűvé és kényelmessé tenni ezt a folyamatot, akkor az online tér hatalmas segítség lesz nekünk ebben. Hiszen az interneten is megtalálhatunk mindent, amire szükségünk van, sőt még kényelmesebb is, mert így csak meg kell rendelnünk mindent, és kiszállítják a számunkra.

Amennyiben szőnyeget keresünk lakásunk hangulatossabbá tételéhez, a Carpetdepo szőnyeg webáruháza remek választás!

Egy perzsa szőnyeg remekül fog mutatni az otthonunkban, mert nagyon különleges hangulatot fog varázsolni a helyiségekbe.

Az Akril perzsa szőnyeg gépi szövésű, hasonló tulajdonságú, mint a kézi csomózású gyapjú szőnyeg. Nagy előnye, hogy a moly nem károsítja az akrilból készült szőnyeget. Az akrilból készült gépi szőnyeg, klasszikus perzsa mintával több mint egy hagyományos géppel készült szőnyeg. Sokkal ellenállóbb, tartósabb, tűzállóbb.

Az akril perzsa szőnyeg elegáns hangulatot ad lakásának.  Nem okoz allergiát, nem szöszösödik, így nem kell félteni gyermekeinket és magunkat a káros anyag belélegzésétől. Szőnyeg katalógusunkban megtalálja a jól ismert kézi csomózású keleti szőnyeg mintákat mint, a Tabriz, Bidjar, Mahi, Medalion vagy Bokhara.

A Perzsa szőnyeg tapintásra hasonlít a gyapjú szőnyeghez, ellenálló képessége pedig nagyon magas. Elég megtapintani vagy mezítláb lépkedni rajta. Színét nedves tisztítás során is jól megtartja. Használat során is nehezen kikoptatható a festése.

Ha egy hagyományos gépi szőnyeget, amely 100% poliészterből készült, sokáig a napon hagyjuk, elolvad az anyaga, hullámos lesz a szőnyeg, mivel nem tolerálják az erős napsütést.

A kézi Perzsa szőnyegvilágból jól ismert tradicionális Iráni minta, géppel csomózott változata. Nappali szőnyeg vagy hálószoba szőnyeg.  Kellemes lépkedni rajta mezítláb. Padlófűtéses szobákban is teríthető. Nem tartalmaz allergén anyagokat.