Biztonságos munkavégzés akár 17 méteres magasságban is

octopus 1715 kosaras emelő

Amikor családi házak tetőszerkezetén, nagy belmagasságú tornacsarnokokban, áruházakban, vagy uszodákban kell szerelési munkálatokat végezni, esetleg magas fák lombkoronáit visszavágni, nyilvánvalóan egy önjáró személy emelő az, amire szükség van.

Mivel a vásárlás nem észszerű, ha nincs szó napi rendszerességű használatról, az emelőgép bérlés az egyetlen megoldás, ami szóba jöhet.

Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan milyen típusú kosaras emelőt kölcsönzünk.

Az talán mindenki számára evidens, hogy az eszköz maximális emelőmagassága alapvető fontosságú paraméter, hiszen nyilvánvaló, hogy például egy 11 méteres emelőmagasságú gép rossz választás, ha tizenhárom méteres magasságban van, amit el akarunk vele érni. Vannak más szempontok is, amik szintén rendkívül fontosak, ezért is lényeges, hogy ha nem teljesen biztos a dolgában, bérlés előtt vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, akik segítenek a választásban.

Számos emelőgép típus nem igazán alkalmas például beltéri használatra, mivel egyszerűen túl nagy és nehéz, és még csak be sem fér a szabványos ajtókon.

Ezzel szemben Oil & Steel Octopussy 1715 Twin típusú kosaras emelőnk összecsukott állapotban, az emelőkosár leszerelése után akár hagyományos ajtókon is befér. Diesel motorja mellett elektromos meghajtással is képes üzemelni hálózati feszültségről (230V AC), hosszabbítón keresztül, tehát beltérben sem kell a kipufogógázoktól tartani.

A kosarat akár 14 méteres magasságba is képes emelni, miközben önsúlya mindössze 1660 kilogramm, ami a hasonló emelőmagasságú gépeknél akár három-négyszer alacsonyabb; ennek, illetve széles, gumival fedett lánctalpainak köszönhetően nem tesz kárt a padló burkolatában, a viacolorban, vagy a füvezett, gyepesített részeken.
Az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől a személy emelő bérlése megfizethető és rugalmas, és cégek mellett magánszemélyek számára is elérhető.

A kölcsönzési szándékot mindenképpen érdemes valamivel korábban jeleznie felénk, hiszen a beérkező megrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük.